تبلیغات
کیوکوشین کاراته اروپا IFK - مصرف این لبنیات سرماخوردگی را تشدید می‌کنند

آدرس آی پی:
سیستم عامل:
نسخه: بیت
اندازه تصویر:

کیوکوشین کاراته اروپا IFK - مصرف این لبنیات سرماخوردگی را تشدید می‌کنند

آموزش کیوکوشین کاراته IFK به مربی گری سنسی موسی دادرسی سیسی

آموزش کیوکوشین کاراته اروپا IFK به مربی گری سنسی موسی دادرسی دارنده حکم مربیگری از فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران
روزهای زوج هفته : شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه هرهفته
از ساعات 15:00 الی 18:00 در سالن ورزشی شهر سیس
اوس
صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نسخه ی موبایل
تبلیغات
تبلیغات

نظر سنجی

عاشق کدام ضربه پا در کاراته هستید؟







موزیک پیانو

امکانات دیگر

کد ِکج شدَنِ تَصآویر


تقویم

نظرات و انتقادات

سعید نهری | 09378915938 - موسی دادرسی |09149333949

معرفی سایت به دوستان

نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:


Powered by ParsTools

نویسندگان

آمار

کل مطالب ارسالی:
کل نویسندگان:
بازدید امروز:
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل:
بازدید کل :
آخرین بازید :
آخرین بروزرسانی:

سلام به وبسایت آموزشی کیوکوشین کای کاراته اروپا سیس خوش آمدید با نظر گذاشتن بر روی پست هایی که برای شما بینندگان گذاشته ایم ما را بر اداره بهتر سایت همیاری بفرمایید . اوس
موضوع: مجله پزشکی | نویسنده: سعید نهری سیس

مصرف این لبنیات سرماخوردگی را تشدید می‌کنند

 متخصص طب سنتی با اشاره به تغذیه مناسب هنگام ابتلا به آنفلوآنزا گفت: مصرف ماست و دوغ هنگام سرماخوردگی سبب تشدید بیماری می‌شود.
محمدجواد اسلامی‌پور، اظهار داشت: هنگام سرماخوردگی یا ابتلا به آنفلوآنزا می‌توان از طریق مصرف مواد غذایی مؤثر  و مناسب جهت درمان و پیشگیری از شدت بیماری اقدام کرد.


وی افزود: مصرف مداوم سیب با پوست به ویژه صبح‌ها قبل از صبحانه باعث تقویت سیستم ایمنی شده و عامل مؤثری در پیشگیری از سرماخوردگی محسوب می‌شود، همچنین مخلوط آب پرتقال و لیموی شیرین به صورت هر 8 ساعت یک لیوان نیز جهت درمان این بیماری و کوتاه شدن دوره آن توصیه می‌شود.

متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر دم‌کرده زنجبیل در کاهش مدت سرماخوردگی گفت:‌ دم‌کرده آویشن و نعنا روی 2 الی 3 لیوان، دم‌کرده نعنا با پونه همراه با چند قطره آب‌لیمو تازه و کمی عسل و نبات هر 8 ساعت یکبار تاثیر بسیار زیادی در کاهش مدت سرماخوردگی و بروز عوارض ناشی از آن دارد.

اسلامی‌پور ادامه داد: یکی از عللی که سبب می‌شود افراد در طول سال چندین بار دچار سرماخوردگی شوند کاهش قدرت بدنی و ضعف سیستم ایمنی است. که با اصلاح تغذیه و مصرف سبزیجات و میوه‌ها می‌توان ویتامین‌های مورد نیاز بدن را تأمین و خود را در برابر بیماری‌های مختلف از جمله سرماخوردگی ایمن کنیم.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از انواع سوپ و آش البته بدون مواد سرخ‌کردنی همچون پیاز، سیر و نعناداغ همراه با مقداری زنجبیل باعث تسریع در بهبود سرماخوردگی می‌شود.

متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف ماست با دوغ در طول مدت سرماخوردگی علاوه بر اینکه باعث شدت یافتن بیماری می‌شود دوره سرماخوردگی را طولانی کرده و عوارض ناشی از آن را چندین برابر می‌کند.

برچسب ها: مصرف این لبنیات سرماخوردگی را تشدید می‌کنند ، پزشکی وسلامت ، کیوکوشین کاراته ، زرمی کاران سیس ،




کیوکوشین کاراته سیس